5 bijzondere restaurants op Bali om niet te missen

Geschatte leestijd: 3 minuten
1.       Ju-Ma-Na restaurant & bar

Gelegen op de rand van Bali’s meest zuidelijke rots biedt het een vrij uitzicht over de Indische Oceaan. Ju-Ma-Na is perfect voor romantische zonsondergang diners. Geniet van Arabisch geïnspireerde hapjes en drankjes bij de bar of geniet van hun heerlijke door de Franse- en Japanse keuken beïnvloedde menu. En dat terwijl u geniet van het uitzicht van de majestueuze oceaan en het geluid van de golfen die op de rotsen uiteen spatten. 

Ju-Ma-Na restaurant (Banyan tree Ungasan), Tel: 0361 300 700, Prijs indicatie: €25  – €45, op maandag gesloten.

 

 

2.       Bali ASLI

                        Te midden van een groene Oase aan de voet van de Vulkaan Gunung Agung, is Bali Asli gesitueerd. Bali Asli is een eco-vriendelijk restaurant die een aantal van de meest verse en meest authentieke Balinese keuken op het eiland serveert. Geniet van het prachtige uitzicht op de heilige vulkaan Agung terwijl u geniet van de heerlijke culinaire creaties van de beroemde chef-kok Penelope Williams.

Bali Asli, jalan Raya Gelumpang, Gelumpang, RT Amlapura, Bali. prijsindicatie: €20 – 50,- . Dagelijks geopend van 10 tot 18 uur.

 

 

3.       The Kampung Cafe

 Gelegen tegen de flanken van een heuvel in Ubud, kijkt ‘The Kampung Cafe‘ uit op een weelderig Ubud regenwoud dat spectaculair uitzicht bied op mooie groene tuinen en prachtige terrasvormige rijstvelden. Geniet van het gevarieerde menu van smakelijke Japanse-, Indonesische-, Mexicaanse- en Europese gerechten, terwijl u geniet van de opmerkelijke bezienswaardigheden die dit café te bieden heeft.

The Kampung resort Ubud, Jalan ceking Tegallalang 80561 Gianyar / Ubud. 

Tel: 0361 901 201. Geopend van 8 – 21 uur. Prijsindicatie; gerechten van €1,50 tot €6,-

 

4.       Swept Away at ‘The Samaya Ubud’

                     

Verborgen in het hart van Samaya ligt het rustige en romantische restaurant ‘Swept Away’. Dit restaurant biedt een decadente selectie van internationale gerechten in een verbazingwekkend rustige omgeving bij de rivier. Om u diner nog specialer te maken is het ‘100 kaarsen diner’ een absolute aanrader (reservering noodzakelijk). Luister, terwijl u dineert,  naar het rustgevende geluid van het stromende water van de nabij gelegen rivier en de 100 kaarsen zorgen voor een adembenemende en onvergetelijke diner ervaring! Swept away at ‘The Samaya’ Ubud.

 Adres: Banjurbaung, Desa Sayan, Ubud. Tel: 0361 973 606

Prijsindicatie: hoofdgerechten v.a. €5 – €22 en een 6 gangen menu voor slechts €50,-  p.p. Geopend van 11 – 22 uur.

 5.       Arwana

                 

Gelegen aan een van de mooiste stranden in Nusa Dua, biedt het Arwana restaurant zijn gasten een van de beste stranddiner locaties. Terwijl u geniet van hun verleidelijke zeevruchten selecties, zorgt een zachte zeebries van de Indische Oceaan voor wat verkoeling. Arwana is echt een perfecte plek voor een diner aan zee. Arwana behoort bij het zeer luxueeze ‘ The Laguna’.    

Arwana: Kawasan Pariwisata Nusa Dua, lot N2 Nusa Dua, Bali.  Tel: 0361 771 327

Prijsindicatie: v.a. €20,- p.p.

Geopend van 7 – 23 uur.

 

 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl