Beste geteste travelzoom camera voor op reis door Consumentenbond : Panasonic Lumix DMC TZ100

Geschatte leestijd: 2 minuten

De test van de Consumenten bond wijst uit dat de Panasonic Lumix DMZ TZ100 de beste travelzoom camera mag heten. Voor een redelijke prijs (€448,- ) krijg je een uitstekende camera welke niet teveel weegt zodat je je geen breuk hoeft te slepen in de tropische hitte. Met de enorme telezoom van Leica (!) kun je onderweg de mooiste foto’s en 4K Video maken om nog eens terug te kijken op je geweldige reis.

Panasonic Lumix DMC-TZ100 compact camera

De Panasonic Lumix DMC-TZ100 is een kleine compact camera maar is uitgerust met een grote 1 inch CMOS-sensor van 20.1 megapixel en een lens met 10 keer optische zoom die een bereik heeft van 25-250mm in het 35mm-equivalent. Hierdoor leg jij, in prachtige heldere en haarscherpe foto’s en 4K-video’s, jouw trips en reizen haarscherp vast. Het 3 inch touchscreen en de heldere elektronische zoeker maken kaderen van je onderwerp heel eenvoudig en met functies als 4K Photo en Post-Focus leg je onderwerpen precies zo vast als jij wilt. Om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten, is de camera volledig handmatig in te stellen.

Beste koop uit dezelfde test van de Consumentenbond is de Canon Ixus 285HS. Voor een bedrag van slechts ca. €160,- is ie in je bezit.

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl