De (Koninklijke) Reistafel met Lonny Gerungan

Geschatte leestijd: 2 minuten

In deze moeilijke periode waarin onze aandacht opgeeist wordt door het Coronavirus, willen we vooruitblikken door terug te blikken om zodoende onze gedachten even ergens anders op te richten. Want, zoals het er nu naar uitziet, zullen we nog even moeten wachten voordat we weer in het vliegtuig zitten naar onze droombestemming. Verlangt u ook zo (terug) naar die vakantie op Bali? Want wat was het heerlijk om in de schitterende smaragdgroene Balinese sawa’s te lopen, de Tanah lot Temple te bezoeken en de zon te zien ondergaan. Of, was het die gezellige Warung (restaurant) van Ibu Rai met zalige Indonesische gerechten die ons doen terug verlangen naar Indonesië? Momenteel kunnen we niet reizen maar we kunnen wel lezen of dromen van onze vorige of aankomende reizen. Nu lijkt het allemaal zo ver weg. Laten we hopen dat we straks weer onbezorgd op reis kunnen. Tot die tijd moeten we het doen met herinneringen, verhalen, DVD’s, foto’s en video’s. Misschien heeft u zelf nog een mooie diaserie over een verre reis welke bij uw al jaren op de plank ligt Tijd om oude herinneringen op te halen!

…. maar we kunnen wel denken of dromen van onze vorige of aankomende reizen

Lonny Gerungen, geboren op Bali, heeft vele kook/reisboeken geschreven over de Indonesische- en Balinese keuken. Op de website van Go2Bali.nl hebben we ook eerder al verwezen naar de ‘ vintage’ uitzendingen van ‘ De Reistafel’ die nog terug te zien zijn op het internet. Weliswaar geen perfecte beeldkwaliteit maar Lonny laat u de sfeer van de koninklijke ‘reistafel’ proeven!

De video’s van Lonny zijn op internet te vinden (zie hier voor de link op onze website en onderaan dit bericht) maar er is ook een dubbel DVD verkrijgbaar van de gelijknamige Tv-serie, wat uiteraard wat plezieriger kijkt in de woonkamer op je TV scherm.

Eric van Hoorn

Eric is freelance content creator, tourmanager en gids. Hij leest over reizen, droomt van reizen, geniet van het reizen en als hij niet gidst, leest, schrijft of droomt, dan is hij aan het reizen in zijn geliefde Azië. Altijd met camera in de aanslag. info@ericvanhoorn.nl

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl