Garuda Indonesia: meer capaciteit vluchten vanaf Amsterdam

Geschatte leestijd: 2 minuten
 Waarom vliegen met Garuda?
  • Beste cabincrew ter wereld (2014, 2015, 2016) verkozen door Skytrax;
  • ruime brede stoelen;
  • beenruimte 81 cm;
  • 30 kg ruimbagage standaard;
  • Gekozen tot beste economy class 2013 ter wereld;
  • Behorend tot de Skyteam alliance waardoor je KLM’s Flying Blue miles op een Garuda Indonesia kan sparen of verbruiken;
  • De enige non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht in een gloednieuwe, ultramoderne Boeing 777-300ER;
  • Garuda Indonesia wordt ook wel de ‘5 star Airline’ genoemd. 

Bekijk Garuda Indonesia vluchten naar Bali (Denpasar) hier →
Bekijk Garuda Indonesia vluchten naar Jakarta hier →

Naar aanleiding van de grote vraag voor reizen naar Indonesië, creëert Garuda Indonesia extra capaciteit op geselecteerde vluchtdagen, van juni tot en met oktober. Deze extra capaciteit is gecreëerd door het inzetten van een Boeing 777-300ER met een 2-cabine configuratie met Business- en Economy Class stoelen, in het GDS te herkennen aan de code ‘773’. Op deze vluchtdagen zijn er 99 extra stoelen in Economy Class beschikbaar.

Aan boord van deze Boeing 777-300ER is plaats voor 26 Business class passagiers en  367 Economy Class passagiers. Garuda Indonesia hanteert in haar Boeing 777-300ER een 3-3-3 opstelling in Economy Class. Deze opstelling zorgt voor een bredere stoel en een standaard beenruimte van 81 centimeter. Om deze extra capaciteit aan te grijpen, heeft Garuda Indonesia ter introductie lagere boekingsklassen geopend, ook in de high demand maand augustus. De lagere tarieven zijn geldig op alle bestemmingen, waaronder Jakarta en Bali. Naast Jakarta en Bali biedt Garuda Indonesia ook extra scherp geprijsde tarieven aan naar onze overige populaire bestemmingen zoals: Ambon, Yogyakarta, Lombok, Medan, Manado, Makassar en Surabaya.

Garuda vluchten naar Indonesië kun je hier bekijken en boeken →

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl