Goedkoper vliegen? Bekijk deze 10 tips!

Geschatte leestijd: 2 minuten
Op zoek naar de gunstigste tarieven voor je vliegtickets? Lees de 10 tips en probeer het uit!

 

10 Ticket tips voor de beste tarieven:
 1. Vlieg op een andere dag heen dan terug (denk aan woensdag heen en dinsdag retour)
 2. Combineer een doordeweekse dag met een dag in het weekend (bijvoorbeeld dinsdag heen, zondag terug)
 3. Combineer met luchtvaartmaatschappijen uit één alliantie (wordt weergegeven in zoekresultaat bijv. Skyteam of Star alliance, One World))
 4. Vlieg i.p.v. non-stop met een (of meerdere) stopover(s) (via Kuala Lumpur, Singapore, Dubai, Bangkok, Jakarta of Hong Kong zijn de meest gangbare)
 5. Probeer eens een ander tijdstip van vliegen
 6. Soms komt het voor dat ticketprijzen in het weekend omhoog gaan, dinsdag en woensdag schijnen gunstigere dagen te zijn om te boeken…
 7. Wacht niet te lang met boeken want luchtvaartmaatschappijen kunnen zo de ticketprijs verhogen. 
 8. In de periode 2 maanden voorafgaand van de vertrekdatum gaan de prijzen al vaak flink omhoog!
 9. Gok niet op een ‘last minute’: Als je een ticket al hebt geboekt geeft dat rust en je kunt de rest van je trip gaan plannen (lees: hotels boeken)
 10. Als je niet via een Nederlandse boekingsite boekt, vergeet dan niet te kijken wat de totale kosten zijn van je trip. (In Nederland is het verplicht alle bijkomende kosten weer te geven!)

Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt door hieronder de websites weer te geven welke het meest voor de hand liggen als het gaat om vliegtickets te boeken. Klik op de onderstaande links en in de meeste gevallen kom je al op de landingspagina van Bali. Als dat niet zo is kun je invullen: Bali, Denpasar of gewoon afgekort DPS. Het zal elkaar allemaal niet zoveel ontlopen. Maar soms is een ticket bij de een niet meer te krijgen en bij de ander wel. Kijk eens rond. 

 1. World Ticket Centre (WTC)
 2. Schipholtickets
 3. Vliegwinkel
 4. Budgetair
 5. Vliegtickets

Ticketprijzen worden berekend d.m.v. algoritmen: m.a.w. hier is geen touw aan vast te knopen! De tips hieronder kunnen geen garantie geven op een goedkopere vlucht maar de kans is wel degelijk aanwezig; Probeer zelf!

Wees niet teleurgesteld als de voor jou meest gunstige datum volgeboekt is; probeer dan gewoon via een andere boekingsite! 

Succes en alvast en prettige vakantie!

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl