Maak betere video’s op reis: GoPro!

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Je zal er ongetwijfeld wel eens van gehoord hebben of misschien heeft een van je kennissen of vrienden er een. Maar misschien wordt het de hoogste tijd om er zelf een aan te schaffen!

Een GoPro of enig ander merk ‘actioncam’ (een klein cameraatje dat waterdicht is en je bijv. op je hoofd zet, aan je stuur, op je surfplank etc) maakt geweldige beelden en dat in HD of 4k formaat met een groothoeklens zodat de ruimtelijke effecten bijdragen aan ‘de XXL beleving’.  Er zijn ‘kits’ of ‘packs’ te koop met allerlei accessoires voor diverse manieren om je actioncam te bevestigen.  Go pro heeft meer accessoires dan enig ander merk maar als je een beginnerskit koopt dan zitten daar meer dan genoeg bevestigingsmateriaal bij. 

Er zijn duizenden Youtube video’s te bekijken op internet. Onderstaande Youtube video is er al meer dan 1,6 miljoen (!) keer bekeken.uiteraard gefilmd op Bali. Alexander Tikhomirov is een avontuurlijk filmer en stuntman pur sang. Misschien is het daarom niet echt verstandig om veel van zijn acties uit te proberen. Veel professionele actie, zon en bikini’s!

(duur ca. 5 minuten, klik rechts onderin het videobeeld voor volledig beeld te krijgen)

 

 

 
 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl