Het Bali van Bloem

afb. Het Bali van Bloem - Marion Bloem
afb. Het Bali van Bloem – Marion Bloem

Voor Marion Bloem is Bali al sinds 1977 het eiland waar ze tot rust komt en ongestoord kan schrijven. In de vijfendertig jaar die sindsdien voorbij zijn gegaan, heeft ze het eiland zien veranderen. Bloems liefde voor de unieke cultuur, de hartelijke bevolking en de verdraagzaamheid die ervoor zorgde dat Bali een knooppunt van invloeden werd, bleef al die tijd overeind. Bloem wil haar Bali delen met haar lezers. In Het Bali van Bloem zijn zestien verhalen opgenomen die ze in de loop der jaren schreef, maar ook nieuwe stukken. Daarnaast bevat het boek een schatkamer aan informatie over de geschiedenis, religie, cultuur, invloed van toerisme, het milieu, praktische adviezen voor wie het paradijselijke eiland bezoekt, en een selectie familierecepten. De foto’s uit het archief van haar man Ivan Wolffers maken deze bundel helemaal af. De persoonlijke verhalen in combinatie met de informatieve teksten en sfeervolle foto´s geven een levendig beeld van Bali waardoor je het eiland voelt, ruikt, proeft, en Bali tastbaar wordt zonder dat de magie verloren gaat. Een aanrader voor de liefhebber, de reiziger én de leunstoelgenieter.
Meer info

Haar liefde voor Bali steekt Marion Bloem niet onder stoelen of banken. Zij schreef voor 333Travel een artikel op hun website. Klik hier om het artikel te lezen.

In het reismagazine van Djoser reizen schrijft Marion Bloem ook met enige regelmaat. Lees hier het stuk ‘Jalan!’ dat zij schreef over Bali.

Tevens verkrijgbaar:

Het_java_van_bloem_300x200

meer Info en bestellen

 

Meer verhalen over Indonesië vind u hier:     Reisverhalen Indonesie

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl