Hotel boeken voor 1e nacht bij aankomst op Bali

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is een heerlijk gevoel om je reis ontspannen te beginnen door je eerste hotelovernachtingen al vooraf te boeken …

Stel: je hebt ervoor gekozen niet georganiseerd op pad te gaan maar vlucht(en) en Hotels wel zelf te regelen.

De vlucht heb je al geboekt, maar je kunt nog niet achterover leunen!

Het avontuurlijke van het reizen dat je deed -vele jaren terug- was dat je ter plekke bij aankomst een slaapplek ging zoeken. Leuke nostalgische romantiek  maar helaas is die tijd voorbij ….

Als je tegenwoordig niet vooraf een hotel boekt via internet dan is de kans groot dat bij aankomst je leuke, idyllische en romantische hotelletje al lang volgeboekt zit. Zelfs dat pension op die zeer afgelegen plek waarvan je dacht dat niemand het zou kunnen vinden. Toen (lees 15 jaar terug en eerder) was dit mogelijk. maar de tijden zijn veranderd! 

Het is heerlijk om je reis rustig te beginnen dat je de eerste 2 of 3 nachten bij aankomst al vooraf boekt.

TIP: als je gaat rondtrekken kun je ook in je grote zware koffer een rugzak meenemen die je ter plaatste gaat gebruiken. De grote koffer laat je dan gewoon in het 1e (en tevens laatste) hotel staan tot je weer terug bent van je rondreis. Handig, want je reist makkelijker met een rugzak dan met een koffer en als breekbare (kostbare) souvenirs hebt, dan weet je tenminste zeker dat deze de reis naar huis zullen doorstaan in je koffer!

Natuurlijk zou je direct door willen naar je hotel waar je de rest van je vakantie op Bali verblijft, maar waarom zou je?

  1. Aankomsttijd vlucht op vliegveld Bali is erg laat;
  2. Je gaat backpacken maar hebt eigenlijk verder nog niets geboekt.

Bekijk hier accomodaties op Bali 

Bovendien is het erg handig als je voor de laatste dag of nacht een hotel boek op een niet te grote afstand van het vliegveld. 

Nb. denk erom dat een taxirit vanaf het vliegveld vele malen duurder is dan daarbuiten. Dus beter een korte rit naar je 1e hotelovernachting om van daaruit kun je verder met je reis. Het geld wat je met de taxirit bespaart kun je uitgeven aan je eerste overnachting!

 

Als je tegenwoordig niet vooraf een hotel boekt via internet dan is de kans groot dat bij aankomst je leuke, idyllische en romantische hotelletje al lang volgeboekt zit.

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl