Hotelboekingen met Bitcoins betalen!

Geschatte leestijd: 2 minuten

Bitcoins, en nog zo’n 20 andere cryptovaluta kunnen gebruikt worden om je hotelkamer te boeken. Misschien niet voor iedereen op dit moment weggelegd maar het is het begin van een nieuw tijdperk! Cryptovaluta (zoals Bitcoins) kunnen we niet meer negeren. Cryptovaluta (coins) worden gebruikt om technologische projecten te financieren. Zo worden ze o.a. gebruikt als betaalmiddel en er is zelfs al een ‘ Balicoin’! De ontwerpers hiervan willen dat er met deze ‘ valuta’ binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, excursies en restaurants betaald gaan worden. Door hiermee te betalen kun je weer korting krijgen en allerhande andere voordelen binnenhalen. Morgen is nu! Travala, een hotelboekingsplatform, heeft een zeer groot aanbod van hotelkamers. Sinds kort heeft ook Agoda, een ander boekingsplatform uit Thailand, zich aangesloten bij Travala. Een keuze van maar liefst meer dan 2 miljoen hotels is wereldwijd te boeken.

Cryptovaluta (zoals Bitcoins) kunnen we niet meer negeren. Morgen is nu!

Een groot voordeel van betalen met cryptovaluta is dat het zonder tussenkomst van de bank geschied hetgeen sneller en goedkoper of soms zelfs gratis is (afhankelijk van de gebruikte crypto) .

De consumenten beoordelen Travala via Trustpilot met een ‘Uitstekend’ . De taal is Engels maar dat mag voor de meesten geen probleem zijn. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet betalen met crypto. Bovendien is het ook mogelijk ‘ gewoon’ te betalen met je creditcard. Nu misschien verbaasd maar vind je met Crypto betalen ‘ straks’ de normaalste zaak van de wereld…..

Virgin beach (Pantai Putih of wit strand) nabij Candidasa

Eric van Hoorn

Eric is freelance content creator, tourmanager en gids. Hij leest over reizen, droomt van reizen, geniet van het reizen en als hij niet gidst, leest, schrijft of droomt, dan is hij aan het reizen in zijn geliefde Azië. Altijd met camera in de aanslag. info@ericvanhoorn.nl

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl