Hotelboekingen met Bitcoins betalen!

Bitcoins, en nog zo’n 20 andere cryptovaluta kunnen gebruikt worden om je hotelkamer te boeken. Misschien niet voor iedereen op dit moment weggelegd maar het is het begin van een nieuw tijdperk! Cryptovaluta (zoals Bitcoins) kunnen we niet meer negeren. Cryptovaluta (coins) worden gebruikt om technologische projecten te financieren. Zo worden ze o.a. gebruikt als betaalmiddel en er is zelfs al een ‘ Balicoin’! De ontwerpers hiervan willen dat er met deze ‘ valuta’ binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, excursies en restaurants betaald gaan worden. Door hiermee te betalen kun je weer korting krijgen en allerhande andere voordelen binnenhalen. Morgen is nu! Travala, een hotelboekingsplatform, heeft een zeer groot aanbod van hotelkamers. Sinds kort heeft ook Agoda, een ander boekingsplatform uit Thailand, zich aangesloten bij Travala. Een keuze van maar liefst meer dan 2 miljoen hotels is wereldwijd te boeken.

Cryptovaluta (zoals Bitcoins) kunnen we niet meer negeren. Morgen is nu!

Een groot voordeel van betalen met cryptovaluta is dat het zonder tussenkomst van de bank geschied hetgeen sneller en goedkoper of soms zelfs gratis is (afhankelijk van de gebruikte crypto) .

De consumenten beoordelen Travala via Trustpilot met een ‘Uitstekend’ . De taal is Engels maar dat mag voor de meesten geen probleem zijn. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet betalen met crypto. Bovendien is het ook mogelijk ‘ gewoon’ te betalen met je creditcard. Misschien denk je nu van huh? Maar vind je met Crypto betalen ‘ straks’ de normaalste zaak van de wereld…..

Over Crypto’s gehoord (zoals Bitcoins) je zou ermee willen beginnen maar weet niet hoe of is het er nog niet van gekomen?

Je hebt er regelmatig over gehoord maar vind het nog wat eng, het is veel in het negatieve nieuws als het ‘geld’ van criminelen en eigenlijk weet je er weinig tot niets van.

Komt dit bekend voor?

…Dan ben je niet de enige!

Het gaat door de Corona perikelen allemaal niet zo lekker op moment: je hebt minder of geen werk, de aandelenmarkt draait ook niet zo lekker en je welverdiende vakantie is er niet van gekomen dit jaar.

Beter laat dan nooit!

Het is makkelijker handelen in crypto dan je denkt en de transactiekosten zijn aanzienlijk minder

Meer weten? Via onderstaande link kom je op de website van een zgn. crypto exchange, zeg maar een soort wisselkantoor/ handelskantoor; de basis waar je begint met handelen. Heldere uitleg en eigenlijk kun je al binnen enkele muisklikken beginnen met je eigen crypto!

Alles in het Nederlands, de crypto handelaar is in Nederland gevestigd en betalen en ontvangen doe je snel en eenvoudig met Euro. Handelen en je resultaten bekijken doe je gewoon op je mobile in de App.

Bitcoins en een computerscherm
Bitcoins: het nieuwe goud en betaalmiddel …..

Eric van Hoorn

Eric is freelance auteur, reisleider en gids. Hij leest over reizen, droomt van reizen, geniet van het reizen en als hij niet schrijft, leest, gidst of droomt, dan is hij aan het reizen in zijn geliefde Azië. Altijd met camera in de aanslag. info@ericvanhoorn.nl

error

Deel deze pagina met je vrienden:

RSS
Follow by Email
error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl