Luxe Hotel in Ubud: Het Goya Boutique Resort

Geschatte leestijd: 3 minuten

In het schilderachtige Ubud ligt het Goya boutique resort. Als je wilt ontspannen tijdens je vakantie, de drukte van je werk wil vergeten, je onder wil dompelen in luxe, dan zit je hier goed. Hangend in de infinity pool, mijmerend over hoe mooi het leven is, om even later te gaan ontspannen bij een Balinese traditionele massage. What Else?   

De Ligging

Even buiten Ubud ligt het straatje ‘jalan Bisma’. Aan dit rustige straatje, dat eigenlijk tussen de rijstvelden is gesitueerd, liggen resorts en boutique hotels op kleinschalig niveau. In nog geen 10 minuten sta je in hartje Ubud. En blijf je in de Jalan Bisma dan kun je hier ook uitstekend eten voor lunch en diner bijvoorbeeld in ‘Café Artistes’. Loop je de ‘hoofdstraat’ in dan vind je er op nog geen 3 minuten leuke boutiques, Art galeries, ATM en talloze restaurantjes.

Explore

Ga eens zitten bij Café Lotus: gelegen aan een enorme vijver met lotussen (…) en uitkijkend op een tempelingang die dienstdoet in de avond als façade voor een formidabel optreden van diverse culturele dansgroepen. Café lotus vind je net voor de kruising, naast de Starbucks coffee, en tegenover Café Aries. Als je even doorloopt kom je langs het paleis en even verderop is de markt waar je overdag heerlijk kunt struinen en eindeloos kunt souvenirs jagen. Heb je nog geen Sarong (wikkeldoek), dan heb je er op de markt te kust en te keur.  Het kan hier aardig druk zijn omdat dagjesmensen uit bijvoorbeeld Kuta of Sanur hier maar al te graag toeven. Het vliegveld van Bali ligt op ca. 28km rijden. 

Trakteer jezelf op een heerlijk hotel in een fantastische omgeving …

 

Mocht je genoeg hebben van de infinity pool, dan kun je vanuit Ubud geweldige dagtours maken. Bij de receptie kunnen ze alles voor je regelen. In Ubud zelf mag je natuurlijk het Apenbos (Monkey forest) niet overslaan. Kijk uit met plastic tasjes, flesjes water of: bananen! 

‘Eat, Pray, Love’

In de omgeving van Ubud hebben veel opnames plaatsgevonden van de film ‘Eat, Pray, Love’ met Julia Roberts in de hoofdrol. Ubud is een leuk stadje voor cultuur, tempeldansen, rustige terrasjes, leuke dagtochtjes, boutiques, kunstschilder galerieën en niet te vergeten de diverse musea zoals het Neka Art museum en het Antonio Blanco museum. Blanco werd gezien als de Balinese Dali, zelfde snor, eigenzinnig maar bovenal een meesterlijk schilder. 

 

Meer informatie over het Goya Boutique Resort vind je hier →

In Ubud heb je de keuze uit tal van accommodaties: van budget tot super-de-luxe

Vind hier de accommodatie in Ubud die bij jouw past → 

 

 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl