Met een Capitool reisgids Bali & Lombok zie je meer!

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Idyllische vakantiebestemming

In Bali en Lombok, die te midden van de eilanden liggen die samen de Republiek Indonesie« vormen, vind je niet alleen oude vulkanen, weelderige tropische vegetatie en diepe rivierdalen, maar ook vruchtbare rijstvelden, fantastische stranden, oude paleizen en heilige tempels. Niet te missen is Pura Taman Ayun, een koninklijke tempel met meru-torens die de bergen representeren. Sengiggi is door de twee glinsterende baaien een populaire strandplaats.

De Capitool Reisgids Bali & Lombok

In de reisgids Bali & Lombok zijn de eilanden opgedeeld in vijf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina’s, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

 

Boek_Capitool_bali_lombok_ned_ako_300x172

Meer info

Geen verzendkosten!

Capitool reisgids Indonesië uitgave 2013 is ook nog verkrijgbaar. Deze en vele andere reisgidsen vind u hier: Reisgidsen & kaarten

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl