Uitgaan op Bali

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Het nachtleven op Bali is van klassiek tot hip en van romantisch tot ‘waterhole’. De hipste behoren tot de Top in Azië. De ‘clubscene’ is vaak te vinden in vooral Seminyak en Legian. Kuta zelf kent welliswaar een bruisend nachtleven maar is iets ‘platter’. De luxere clubs bevinden zich vooral aan het strand van Seminyak. Ongetwijfeld bij de top behorend zijn:

Ku De Ta 

Vooral rond ‘sunset’ druk, daarna iets rustiger met eters maar later loungen en clubben. Ook overdag als beachclub te bezoeken gelegen aan strand.

Een impressie hoe het er overdag aan toe gaat:

En als er in de avond overgeschakeld wordt naar de ‘party mode’ tijdens special events:

Potato Head Beach club 

Hippe tent in Kerobokan (Seminyak) aan het strand. Verwacht wel dat je geduldig in de rij moet wachten tot je naar binnen kunt. Drankjes zijn wellicht iets prijziger dan in het centrum van Kuta.

Red Carpet Champagne bar

Centraal in Seminyak gelegen. Behalve dat er inderdaad een rode loper ligt en champagne en andere bubbels worden geschonken, tv’s aan de muur met lekker old skool jaren ’80 en ’90 videoclips. Geweldig! Er is altijd wel een of ander thema wat je doet besluiten eens een kijkje te nemen hier. Serveersters als picolo’s!

 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl