Overzicht reisaanbieders naar Bali, Indonesië.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Compleet overzicht van de belangrijkste aanbieders van rondreizen, hotelaccommodatie, villa verhuur en vliegtickets boeken naar Bali, Indonesië.  Als je op de logo’s klikt kom je direct op de Bali en/of Indonesië pagina bij de desbetreffende reisorganisatie.

Complete rondreizen Indonesië

Verzorgde Rondreizen over verschillende eilanden zoals Sumatra, Java, Bali, Lombok, Sulawesi, combinaties of bouwstenen daarvan. Bekijk het aanbod bij bekende Nederlandse reisorganisaties:

Logo_333_Travel_klein_200xLogo_dejongIntra_square

FOX Verre reizen

Kras logo

Merapi

Koning aap

VanVerre logo 2

 

 

 

 

Riksja travel logo

Sawadee logo

snp_reizen_logo

Tenzing logo

 
 
 

 


 
 Verzorgde strandvakanties Bali

Lekker ontspannen naar Bali voor een verzorgde vakanties (vliegreis en accommodatie) aan een van de mooie stranden. Vaak heeft de reisorganisatie voordelige excursiepakketten zodat je relaxte strand- en zwembaddagen kunt combineren met leuke uitstapjes (o.a. diverse Bali touren, tempelbezoek, dansen, speciale diners, vulkanen, Bali impressie) ter plekke.

Kras logo FOX Verre reizenLogo_prijsvrij_size_800x445

TUI logo Tenzing logoLOGO_wtc_400x400

 
 

 

 

Alleen je hotelaccommodatie boeken:

Flexibiliteit en onafhankelijk is je motto. Je wil graag naar Bali maar je bepaald zelf in welk hotel waar je gaat slapen en het aantal overnachtingen. Je vliegticket boek je uiteraard ook zelf. Voor jou enkele organisaties waar je makkelijk een hotel kunt boeken:

Logo_333_Travel_klein_200x

 

 

 

 


 
Villa huren op Bali

Voor jou geen hotel maar je eigen villa in een kleinschalig resort met een gezamenlijk zwembad (soms ook met privé zwembad) of ergens middenin de rijstvelden, aan de kust met of zonder villa personeel. Je ticket boek je dus ook zelf.

logo_agoda_klein

 

 


Vliegtickets boeken naar Bali

Klik op de onderstaande links en in de meeste gevallen kom je al op de landingspagina voor tickets naar Bali. Als dat niet zo is kun je invullen: Bali, Denpasar (de hoofdstad) of afgekort DPS.

  1. World Ticket Centre (WTC)
  2. Budgetair
  3. Vliegtickets

 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl