Bijzonder Bali: 14 daagse prive rondreis

Geschatte leestijd: 2 minuten

Al jarenlang is het prachtige eiland Bali dé plek om aan een droomvakantie invulling te geven! Met de mooiste stranden, een zeer vriendelijke bevolking, een heerlijke keuken en de meer dan uitstekende hotels kan het eiland ook niet anders dan een “dream come true” zijn. Dit zonovergoten eiland biedt echter nog veel meer dan de beroemde mooie stranden en romantische zonsondergangen.

Naast de adembenemende rijstterrassen, die in hun frisgroene kleur als reusachtige trappen naar de bergtoppen leiden, de nevelige pieken van slapende vulkanen, die het landschap van Bali in de hoger gelegen delen domineren, biedt het eiland een verscheidenheid aan avontuur en cultuur. Het is een eiland van geesten, feesten en demonen. Bali lijkt af en toe te veranderen in één uitbundig festival, waarbij kosten noch moeite worden gespaard. Probeer dan ook tijdens jouw bezoek aan dit vriendelijke eiland een grote of kleine ceremonie bij te wonen.

Inclusief:

 • Retourvlucht met Singapore Airlines van Amsterdam – Denpasar (met overstap)
 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
 • Ruimbagage max. 30 kg
 • Transfers per privé voertuig (incl. airconditioning)
 • 11 Overnachtingen in 3-sterren hotels in een tweepersoonskamer
 • Dagelijks ontbijt
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden
 • Nederlandssprekende gids (in de maanden juli en augustus reist u met een Engelssprekende gids) – op dagen/dagdelen ter vrije besteding heb je niet de beschikking over jouw chauffeur en gids

Gedurende deze privé rondreis verblijft je in goede middenklasse hotels:

 • 3x Ubud, Ananda Cottages*** of gelijkwaardig
 • 2x Lovina, Bali Taman Beach Resort & Spa Lovina*** of gelijkwaardig
 • 6x Sanur, Swastika Sanur*** of gelijkwaardig

De gezellige boulevard biedt een scala aan marktkraam­pjes, eethuisjes en restaurants.

Programma privé rondreis Bijzonder Bali:

Dag 1:Amsterdam – Denpasar
Je vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Denpasar.
Dag 2:Denpasar – Ubud (ca. 50 km)
Op de luchthaven van Denpasar wordt je verwelkomd door jouw gids en naar jouw hotel in Ubud gebracht waar je de komende 3 nachten zult verblijven. De rest van de dag is vrij ter besteding. Ubud is hét culturele centrum van Bali. In het plaatsje zelf kun je heerlijk winkelen en de vele galerieën bezoeken. Overnachting in Ubud.
Dag 3:Ubud
Na het ontbijt neemt de gids je mee op een wandeltocht rondom Ubud. Je bezoekt het paleis van Ubud waar de koninklijke familie nog steeds woont. Aansluitend maak je een wandeling naar de kleurrijke markt van Ubud waar nog vele traditionele handwerkzaamheden worden verricht. Hierna vervolg je de reis richting het dorpje Tampaksiring en brengt je een bezoek aan het prachtige (…..)

Lees verder >>>>>

Geef een antwoord

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl