Boeken: Floortje Dessing 365 dagen onderweg

Geschatte leestijd: < 1 minuut

 
In 365 dagen onderweg neemt Floortje Dessing je mee op haar bijzondere reizen, maar inspireert ze je ook om zelf op reis te gaan.

Elke maand bezoekt Floortje een aantal afwisselende bestemmingen. Zo laat ze haar hand lezen in een hippiedorp in Arizona en maakt ze in Bhutan een tocht naar een van de mooiste kloosters ter wereld. Maar ze bezoekt ook het Guggenheim Museum in Bilbao en vindt een voordelig hotelletje in Londen. 365 dagen onderweg zit bovendien boordevol persoonlijke reistips: bijvoorbeeld de beste manieren om een jetlag te bestrijden en gouden tips om goedkoop tickets te boeken.
 
 
 
‘Een must voor iedere reisfanaat!’
FLAIR
 
‘Gebruikmakend van haar eigen foto’s, reisherinneringen en souvenirs heeft Floortje Dessing een heel persoonlijk reisboek gemaakt dat niet alleen inspirerend is om te lezen, maar ook om te zien!’
DE VOLKSKRANT
 
Floortje Dessing (1970) is producente en presentatrice van reistelevisieprogramma’s. Daarnaast is ze ook ambassadeur van Max Havelaar en heeft ze twee succesvolle reisboeken geschreven, waaronder 365 dagen onderweg. In 2006 startte ze haar fair-tradekledingzaak, Nukuhiva.
 

Heerlijk lezen in je hangmat! Naar de winkel
 

 

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl