Bali Spa’s

Geschatte leestijd: 2 minuten

Verblijven in een spa resort is misschien wel een van de beste manieren om echt even de stress van alledag te vergeten. Laat je verwennen en onderdompelen in luxe en geurige oliën. Begin je dag met Yoga, Tai-chi of neem een heerlijke duik in je privé zwembad. Bali is waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijke locaties om je echt te ontspannen. Laat je inspireren door onderstaande video van ‘Wonderful Indonesia’ over spa’s in het algemeen op Bali.

Kayumanis

Kayumanis privat villa's & spa Jimbaran

Kayumanis privat villa’s & spa Jimbaran

Misschien is dit wel een van meest ‘hide aways’ op Bali. Het heeft een zelfde layout en design als de in Nusa Dua gelegen Kayumanis privat villa & Spa, welke gelegen is aan een privé strand.

Welgeteld 12 fantastische Zen stijl ingerichte villa’s met; eigen keuken, privé butlers (1:1), bibliotheek, yoga en tai-chi lessen en (uiteraard) een plasma tv en een heerlijk bed . Natuurlijk kun je voor de meest lekkere cuisine terecht bij het restaurant van het resort. Enige min: het is een stuk rijden naar het strand. Meer weten? Kayumanis Jimbaran.

Bekijk de video voor een impressie van Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa:

The Gangsa

IND_bali_spa_thegangsa_sanur_smIND_bali_spa_thegangsa_sanur2

In de spa van het zeer luxe resort ‘The Gangsa’ is alles aanwezig om er voor te zorgen dat je je balans weer terug vind in het fysieke en spirituele welzijn.Gangsa is een instrument dat gebruikt wordt in het Gamelan orkest. Een soort Xylofoon

Op basis van Balinese healing (eat, pray,love?) en andere rituelen proberen ze dit te bevorderen. Als de innerlijke gemoedstoestand weer in balans is en het lichaam genoeg energie heeft bent u weer klaar om de uitdagingen van het gewone leven weer aan te kunnen. The Gangsa is gesitueerd in Sanur; het Zuiden van Bali en behoort evenals de andere twee bij de Kayumanis group.

‘Binnen kijken’ bij The Gangsa kan in onderstaande video:

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl