Sawadee

Sawadee logoAl sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Daarnaast worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en het genereren van inkomen voor de lokale bevolking. Bovendien wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.

Producten per pagina:
Sortering:

 
Familiereis Sumatra, Java en Bali
22-35ers reis Indonesië: Bali en Lombok
Familiereis Java/Bali Hoogtepunten
Groepsrondreis Java, Bali en Lombok
Groepsrondreis Java/Bali
Familiereis Java/Bali
Groepsrondreis Bali en Lombok Hoogtepunten
Groepsrondreis Sumatra, Java en Bali
Familiereis Kleine Sunda Eilanden
Groepsrondreis Java/Bali Hoogtepunten
Familiereis Privé Indonesië: Sumatra, Java en Bali
Groepsrondreis Kleine Sunda eilanden
 

Producten per pagina:

  • Indien niet veel kaders met reizen of accommodaties zichtbaar zijn, verdient het aanbeveling de huidige pagina te vernieuwen of ‘refreshen’.  Kleine groene refresh pijl
error

Deel deze pagina met je vrienden:

RSS
Follow by Email
error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl