Starterspakketten (vlucht+transfer+hotel incl. ontbijt)

Geschatte leestijd: 2 minuten

Een starterspakket is een uitkomst voor de onafhankelijke of avontuurlijke reizigers die zelf hun reis willen uitstippelen. Dat hoeft niet van A tot Z maar een ticket en eerste overnachting(en) zijn wel zo makkelijk. Een goede start als je net een lange vermoeiende vlucht hebt gehad! We hebben 2 leuke startpakketten gevonden: Bekijk ze eens rustig.

Het starterspakket Bali bestaat uit :

Vliegticket naar Denpasar (Bali)

1 nacht hotel bij aankomst in het Ibis Bali Kuta

Transfer luchthaven naar het hotel

Ontbijt (1x)

Er staat een auto voor je transfer naar het hotel gereed en na een korte incheck kun je naar je kamer om heerlijk uit te rusten!

Dit is een prima startpunt om je eigen reis op maat naar Indonesië (Bali) samen te stellen. na een lange vlucht (en eventuele overstap) kom je aan op je bestemmingsluchthaven, bijvoorbeeld Bali. Er staat een auto voor je transfer naar het hotel gereed en na een korte incheck kun je naar je kamer om heerlijk uit te rusten. Het pakket is inclusief 1 overnachting. Het is handig ook een 2e nacht er bij te boeken; stel je voor dat je laat aankomt in de avond en volgende morgen al weer moet uitchecken. Als je een 2e nacht bijboekt kun je de volgende dag na het ontbijt echt relaxen bij het zwembad, heerlijk lunchen en na een (strand-) wandeling, de leukste boetiekjes afstruinen: je vakantie is begonnen!

Ook al is Indonesië je eindbestemming, wil dat niet zeggen dat je geen stopover kunt maken. Het nabij gelegen Maleisië is ook een heel mooie en veilige vakantiebestemming en kun je als springplank gebruiken. Een citytrip combineren met je vakantie in Bali is helemaal zo gek nog niet! Of denk bijvoorbeeld aan het in Sumatra gelegen prachtige Toba meer of de Orang utan in Bukit Lawang, dan zou een start in Kuala Lumpur een goede uitvalsbasis zijn. Wel dien je dan een vliegticket te boeken van Kuala Lumpur (Maleisië ) naar Medan op Sumatra (Indonesië). Een vlucht van ca. 45 minuten. Dat kun je vanuit je (luie) stoel in Nederland al doen natuurlijk.

Het startpakket Maleisië bestaat uit:

Vliegticket naar Kuala Lumpur

2 overnachtingen Kuala Lumpur in het Swiss Hotel***

Transfer van Luchthaven naar hotel

Ontbijt 2x (dag 2 en 3)

Fietstocht langs de highlights van Kuala Lumpur !

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl