Prijsvrij strandvakanties Bali

prijsvrij-vakanties-315x251

Op Prijsvrij.nl vindt u de reizen van verschillende bekende ANVR/SGR aangesloten touroperators. Op deze reizen krijgt u een extra exclusieve Prijsvrij.nl korting. Daarnaast betaald u op de site geen boekingskosten.  Hier boekt u de reis voor de beste prijs!

Prijsvrij.nl streeft ernaar de allergoedkoopste te zijn; met de Beste Deal Garantie betaalt u nooit te veel voor uw vakantie. Vindt u namelijk precies dezelfde reis op een andere website goedkoper, dan betaalt Prijsvrij.nl het verschil terug.

U zult Prijsvrij.nl regelmatig voorbij zien komen in de offline media via Tv-reclames op het SBS-netwerk en de STER. Daarnaast is Prijsvrij ook aanwezig op de radio en gedurende het hoogseizoen op abri’s en billboards.

Onderstaande hotels hebben een standaard verblijfsduur van 8 dagen. Deze verblijfsduur is uiteraard aan te passen bij vrijwel alle accommodaties in 9 of 10 dagen, 2 of 3 weken, of zelfs langer als u dat wenst(Vermelde prijzen zijn ‘vanaf’ prijzen en onder meer afhankelijk van de door u gekozen reisperiode, verblijfsduur en kamerbezetting).

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina:

  • Indien niet veel kaders met reizen of accommodatie zichtbaar zijn, verdient het aanbeveling de huidige pagina te vernieuwen of ‘refreshen’.  Kleine groene refresh pijl
error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl