Teveel Bali souvenirs gekocht? Extra bagage?

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Voorheen was in het internationale vliegverkeer 20kg de max. norm voor gecheckte (ruim) bagage. Tegenwoordig zijn er vele allianties en luchtvaartmaatschappijen die allemaal hun eigen regels opstellen. Het dient daardoor aanbeveling niet allen te kijken naar de prijs van een ticket maar ook de maximale toegelaten ruim bagage. Handig voor als je iets te enthousiast bent geweest tijdens souvenirs jacht.

De volgende luchtvaartmaatschappijen hanteren de volgende normen op Aziatische eindbestemmingen (check voor de zekerheid bij het boeken nogmaals de op dat moment geldende bagage richtlijnen.

  • China Eastern (vliegt met tussenstop in Shanghai, veelal lange overstaptijd en krappe beenruimte (76-79 cm afhankelijk van type toestel) Bagage limit: 2 stuks van elk 23kg
  • China Airlines (luchtvaartmaatschappij uit Taiwan) Niet al te lange overstaptijden, beenruimte veelal goed met 81cm en 30 kg toegestane bagage p.p.
  • Garuda Indonesia ( de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië) vliegt via de vernieuwde luchthaven Jakarta, kent een snelle security check (!) zonder lange wachttijden, bagage limit 30kg en je bent direct in de Indonesië sfeer.

Geef een antwoord

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl