Tong Tong Fair 2021 in september

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Vorig jaar hadden we er wel op gehoopt maar hoop is (vaak) uitgestelde teleurstelling: de grootste pasar van Europa, de Tong Tong Fair, kon helaas vorig jaar geen doorgang vinden als gevolg van de Corona crisis. Ook dit jaar zal er in mei, juni of Juli geen Tong Tong Fair worden gehouden maar in september staat dit grootse evenement wel gepland!

De 62e editie van dit bijzondere en kleurrijke festival zal haar (tent-) deuren openen van 2 t/m 12 september 2021 op het Malieveld. Voorheen beter bekend als ‘ De’ Pasar, is de Tong Tong Fair inmiddels van een puur Indische traditie uitgegroeid naar het grootste Aziatische evenement van Europa.

Diverse podia bieden fantastische optredens uiteenlopend van culturele dansvoorstellingen, live muziek optredens (o.a.Krontjong, Worldjazz en Indo rock) van Nederlandse bodem maar ook gastoptredens uit Indonesië. Wel eens een Batik modeshow gezien? Specialiteiten uit de diverse Indonesische- en Indische keuken, Interviews met bekende Indische Nederlanders, diverse workshops, reispresentaties en niet te vergeten talloze stands. Hier kunt u terecht voor o.a. een nekmassage, wierook, een prachtig kunstvoorwerp of andere producten uit Indonesië. En niet te vergeten de eetwijk voor die heerlijke Es Sjanghai, Tjendol, Spekkoek en tal van heerlijke andere Indische- en Indonesische specialiteiten!

Meer informatie over de ontstaansgeschiedenis, programma, openingtijden en kaartverkoop vind u hier: Tong Tong Fair editie 2021
DEN HAAG – 56ste Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. Foto en copyright Henriette Guest

Eric van Hoorn

Eric is freelance content creator, tourmanager en gids. Hij leest over reizen, droomt van reizen, geniet van het reizen en als hij niet gidst, leest, schrijft of droomt, dan is hij aan het reizen in zijn geliefde Azië. Altijd met camera in de aanslag. info@ericvanhoorn.nl

Geef een antwoord

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl