Muggen preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Niet iedereen zal last van muggen hebben,  maar wellicht voor sommige gebieden is het raadzaam om je te beschermen tegen het muggenvolk. Er zijn diverse producten op de markt. Hoe hoger het DEET percentage, des te langer houdt je de muggen op afstand. Let op: Op Bali is het moeilijk verkrijgbaar en bevatten de producten veel minder DEET waardoor het vele malen minder actief is!

media_proctaanbiedingen_klamboe_300x230
2-persoons klamboe (voorbeeld)

Alleen jezelf onderdompelen in DEET is niet genoeg en wellicht niet echt functioneel. Wat wel kan helpen is het slapen onder een klamboe. Koop er niet een in Nederland bij de lokale Marskramer of Xenos maar schaf een degelijke, geïmpregneerde klamboe aan welke makkelijk te bevestigen is en ruimte bied voor een 2-persoons bed in den vreemde. Let er dus op dat deze wel geïmpregneerd is met DEET. Bij sommige hotels is zowel geen airco (waar muggen ook niet van houden) als geen klamboe voorhanden. Dan is het handig dat je er zelf een mee hebt genomen. Ook kan het voorkomen dat er weliswaar een klamboe hang maar deze hier en daar scheuren vertoont. TIP:  hang de klamboe bij voorkeur op net voor het schemerig begint te worden.

Producten per pagina:
Sortering:

 
TravelSafe DEET 40% Spray, 60 ml
Care Plus Travelset mini
Care Plus Lichtgewicht Geïmpregneerd Bell Klamboe
Care Plus Insect SOS Gel
Care Plus Headnet Classic
Care Plus Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel
Care Plus First Aid Kit-Light Traveller
Care Plus EHBO-set Professional
Care Plus Clean - Bio Soap - Hygiënische gel - 100ml
Care Plus Camphor Spray, 60 ml
Care Plus Bugsox Traveller Black- 2-pack -mt 44-47
Care Plus Bugsox Adventure Khaki Maat 44-47
Care Plus Anti-Teek spray, 15ml
Care Plus Anti-Teek spray, 100ml
Care Plus Anti-Insect Natural spray, 200ml
 

Producten per pagina:

Indien niet veel kaders met producten zichtbaar zijn, is het aan te bevelen de pagina even te ‘refreshen’ (opnieuw te laden). Kleine groene refresh pijl

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl