Uitgaan in Ubud

Geschatte leestijd: 2 minuten

Uitgaan is Ubud? Ja, ook dat kan. Weliswaar is het niet zo spetterend als bijvoorbeeld Seminyak of Kuta, maar daarom enkele bars & restaurants waar je niet omheen kunt. In Ubud is het vaak zo dat de (backpackende) toeristen na het diner ergens blijven hangen. Restaurants zijn bars en andersom. Vaak speelt er een live bandje. Een ding is zeker: laat wordt het hier bijna nooit.

The Laughing Buddha Ubud

IND_bali_F&B_laughingbuddha_ubud

De laughing Buddha is een absolute must. De ongedwongen, relaxte maar opzwepende sfeer die de tropennacht vult met Iedere dag andere bands /artiesten die een andere muziekstijl ten gehore brengen. De voorpui is open dus je ziet al snel of er al gezellig druk is. Vaak wordt er ook nog wat gedanst op de beperkte dansvloer. De clientèle is een radjetoe van backpackende hippies, yoga guru’s tot kustschilderende expats die van Ubud hun huis gemaakt hebben. Zaterdag komen hier de meeste westerse ‘locals’. 

  • Waar? Aan de straat van Monkey Forest Road ,op 5 minuten loopafstand van het grasveld/ sportveld in de  richting van monkey forest. (hier voor plattegrond) 
  • Happy Hours! (tussen 4-7pm en 11pm-01am) Buy one get one FREE: Arak Attack, Arak Madu, Arak Mojo,Arak Obama. Buy two get one FREE: Classic Mojito, Cranberry Mint Mojito, Pineapple & Watermelon Mojito, Lychee Lemongrass Martini, Watermelon Mint Daiquiri. Prijs voor de meeste cocktails is Rp.99k, Coca cola, Sprite Rp.19k, Bintang klein Rp.25k en groot Rp.50k. Trek? Uiteraard is er ook een heerlijkie (snack) kaart met bijv. tapas.

Kom niet te laat want bij een populaire artiest zit de tent altijd tjokvol!

 


Booking.com


 

 

Geef een antwoord

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl