Vlieg met Qatar Airways voor €567,- naar Indonesië

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Omdat we het Corona virus meer onder controle hebben, een werkend vaccin heel dichtbij is, we het toch missen om naar droomplekken te vliegen, we geen zin (meer) hebben in weer een staycation en het binnenkort weer mogelijk is om te vliegen. Daarom houden we je op de hoogte van deze speciale ‘ offers’. Let wel even op de condities van de luchtvaartmaatschappij om onnodige teleurstelling/ irritatie/ problemen te voorkomen.

Jakarta, In een koloniaal verleden Batavia geheten, nu een wervelende metropool en een belangrijk handelscentrum met moderne shoppingcentra en vele historische gebouwen.  Ook wel de big durian genoemd. Jakarta kan het begin zijn van een geweldig reis avontuur door de archipel van smaragd. Nu voor slechts v.a. €567,- (Jakarta) en €584,- (Bali) te boeken bij Qatar Airways (economy class). Deze aanbieding is geldig tot en met december 2020. De goedkoopste tickets zijn het eerste weg natuurlijk. Wees er op tijd bij!

Parasols op het strand van Seminyak, Bali

 

LET OP!

Voor de actuele status i.v.m. het Corona virus (Covid-19) adviseren wij u de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (hier) te raadplegen m.b.t. Actuele reisadviezen.

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2022 go2bali.nl