Starterspakketten (vlucht+transfer+hotel 1n)

Een starterspakket is een uitkomst voor de onafhankelijke of avontuurlijke reizigers die zelf hun reis willen uitstippelen. Dat hoeft niet van A tot Z maar een ticket en eerste overnachting(en) zijn wel zo makkelijk. Een goede start Onderstaande reisorganisatie(s) bied(en) verschillende pakketten aan. Bekijk ze eens rustig.

Het starterspakket bestaat uit :
  • Vliegticket naar Indonesië
  • 1 nacht hotel bij aankomst
  • Transfer luchthaven naar het hotel
  • ontbijt

Er staat een auto voor je transfer naar het hotel gereed en na een korte incheck kun je naar je kamer om heerlijk uit te rusten

Dit is een prima startpunt om je eigen reis op maat naar Indonesië en Bali samen te stellen. na een lange vlucht (en eventuele overstap) kom je aan op je bestemmingsluchthaven, bijvoorbeeld Bali. Er staat een auto voor je transfer naar het hotel gereed en na een korte incheck kun je naar je kamer om heerlijk uit te rusten. Het pakket is inclusief 1 overnachting. Het is handig ook een 2e nacht er bij te boeken; stel je voor dat je laat aankomt in de avond en volgende morgen al weer moet uitchecken. Als je een 2e nacht bijboekt kun je de volgende dag na het ontbijt echt relaxen bij het zwembad, heerlijk lunchen en na een (strand-) wandeling, de leukste boetiekjes afstruinen: je vakantie is begonnen!

Ook als is Indonesië je eindbestemming, wil dat niet zeggen dat Bali je uitgangspositie moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan het in Sumatra gelegen prachtige Toba meer of de Orang utan in Bukit Lawang, dan zou een start in Kuala Lumpur beter zijn. Je moet dan wel een vliegticket boeken van Kuala Lumpur (Maleisië ) naar Medan op Sumatra (Indonesië). Een vlucht van ca. 45 minuten.

error

Deel deze pagina met je vrienden:

error: Copyright ©2016-2020 go2bali.nl